Trygg Hansa

Trygg Hansa är ett av Sveriges största försäkringsbolag, deras årspremievolym ligger på hela 10 miljarder kronor och de bedriver sin verksamhet från ett trettiotal orter runt om i landet. De erbjuder försäkringar till både företag och privatpersoner plus att de just nu är marknadsledande vad det gäller barnförsäkringar.

Trygg Hansa finns idag över hela världen, både med kontor och med representation, det gör att de har tillgång till en enorm internationell kunskapsbank. Genom den tillgången kan de göra sitt arbete med svenska försäkringar ännu bättre. Som mål har Trygg Hansa att alltid ge sina kunder och sina medarbetare anledning att rekommendera dem vidare. Som en central del i sitt arbete ser dem att kunna förstå sina kunders behov. Den koncern som Trygg Hansa ligger under heter RSA och har i Sverige tre olika varumärken: Trygg Hansa, Aktsam och Atava.

Atava är det första försäkringsbolaget i Sverige som endast erbjuder sina tjänster via Internet. Deras sortiment är; bilförsäkring, hemförsäkring, biljettförsäkring och elprylsförsäkring.

Aktsam har i dag 200 000 kunder i Sverige och är ett helägt dotterbolag till Trygg Hansa. De försäkringar som Aktsam erbjuder är: bilförsäkring och hemförsäkring.

Trygg Hansa är som sagt marknadsledande inom barnförsäkringar och har unika kostnadsfria erbjudanden på olika tilläggsförsäkringar redan under graviditeten:

MammaBarn – kostnadsfri gravidförsäkring, en olycksfallförsäkring för barnet och mamman, samt en livförsäkring för barnet.

VäntaBarn – gravidförsäkring för både barnet och föräldrarna, en mer komplett försäkring för barnet och föräldrarna. Till exempel ger den skydd för skada vid för tidig födsel och för skador under förlossningen.

Du kan teckna dina försäkringar hos Trygg Hansa direkt via hemsidan, här får du också råd om vilka försäkringar som passar just dig.

Annons